Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Der er mange toilettasker at vælge imellem

En af de ting, som man ikke rigtig snakker så meget om, men som stadig er noget de fleste mænd (og kvinder, men det er et helt andet emne) ejer, er en toilettaske. Det er en af de mest praktiske små tasker man kan anskaffe sig, da den kan indeholde lige præcis alle de redskaber og produkter du har brug for, for at opretholde en nogenlunde visuel standard. For nogle er det en tandbørste og en kam, hvor det for andre næsten er en hel kuffert. Personlig pleje er meget individuelt og toilettasker skal derfor også laves derefter. Man køber ikke en stor familiebil, hvis man kun skal til og fra arbejde som eneboer og man køber ikke en VW Up!, hvis man skal have hele familien med på lange ture.

Hvilke toilettasker skal du bruge?

En af de første ting du skal spørge dig selv om, når du skal finde nogle gode toilettasker er, om der er et behov for det. Du skal simpelthen finde ud af hvad du har brug for. Hvis du har rigtig mange skønhedsprodukter som alle sammen skal med hver gang du rejser, så er det også en helt bestemt type toilettaske man skal kigge efter. Den kræver noget størrelse og en god inddeling af pladsen, så det hele ikke bare ligger og flyder oven i hinanden. Man har ikke lyst til at have hårvoks på tandbørsten og tandpasta i håret. Det er sandsynligvis ret så ubehageligt. Modsat, hvis du kun lige skal have en skraber og en tandbørste med, så skal du ikke kigge på toilettasker der kan måle sig med en større rejsekuffert. Det handler om at finde de toilettasker der passer til lige præcis det behov du har. Hvis du rejser meget udendørs, så skal den måske være vandtæt og hvis du skal ud at rejse med fly, så skal den måske kunne pakkes så lille som mulig. Bare sørg for at vælge en som du kan bruge.

Design af toilettasker gør en forskel

En anden ting ved toilettasker, som er næsten lige så vigtigt som funktionen, er designet. Altså hvordan din taske helt konkret ser ud. Man kan få dem i mange forskellige former, størrelser og farver. En lækker leder plejer altid at fungere godt, men man kan også vælge mange andre typer. Det er en god idé at vælge noget der passer sammen med ens generelle stil når det kommer til f.eks. tøj.