Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Brug ikke for mange penge på en skraber

De fleste mænd der på daglig basis barberer sig har sikkert enten prøvet eller bruger måske en skraber. Den er en del af det her ritual, hvor faderen lærer sin søn at barbere sig med en skraber, selvom han slet ikke har skæg endnu. Det er meget forskelligt hvad folk foretrækker, når det kommer til enten skraber eller maskine og det varierer også meget afhængigt af dit behov. Hvis du lynhurtigt skal ud af døren, så er en barbermaskine måske smart, men hvis du skal trimme et skæg, så er en skraber måske ikke lige løsningen, da den tager det hele af. Dit behov bestemmer hvilket redskab du bruger i den specifikke situation.

Køb en holdbar skraber der ikke bliver sløv

Problemet der ofte opstår med en skraber, som ikke rigtigt ses på en maskine er, at den bliver sløv. Der er ikke noget værre end at forsøge at barbere sig med en sløv skraber. Man bliver frustreret, presser for hårdt og lige pludselig har man blod løbende ned af ansigtet og en masse røde prikker. Det er aldrig sjovt og kan ødelægge oplevelsen. Som regel er det billige skrabere der hurtigt bliver sløve, men det er faktisk ikke altid sikkert. For at man kan vide sig helt sikker, så kan det anbefales at man læser en masse anmeldelser på nettet, eventuelt læser nogle tests der sammenligner eller måske bare spørger venner og familie om de har noget erfaring med en specifik skraber. Så længe den er af høj kvalitet og ikke bliver sløv lige med det samme, så er prisen sådan set et fedt. Også hvis den koster lidt mere. Alternativt kan man købe forskellige former af slibesten, så man kan opretholde skarpheden uden at skulle købe en ny skraber, men det er meget forskelligt hvor godt de virker.

Prøv en gammeldags skraber, hvis du virkelig vil spare penge

Hvis man vil prøve noget lidt anderledes for at spare nogle gode penge i det lange løb, så kan man forsøge med at investere i en gammeldags skraber. Man bruger det ikke rigtigt længere, da det tager langt tid og kræver forsigtighed, men hvis man vil lægge nogle minutter ekstra til sin morgenrutine, så er der store beløb at spare. Sådan en skraber bliver nemlig ikke bare sløv sådan uden videre og hvis den gør, så er et nyt blad utroligt billigt.

Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart