Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Skægpleje er ikke at spøge med

Om det er de kolde vintre eller bare et skift i moden der gør det, så er resultatet i hvert fald blevet, at man kan finde utrolig mange mænd med et stort fuldskæg eller fornuftige mængder af skægvækst. Det er blevet en meget populær trend og de fleste mænd forsøger sig på et eller andet tidspunkt at anlægge sig et skæg. Problemet er, at når man har et skæg, så er der lidt andre regler end når man er glatbarberet. Det er ikke bare at tænde for maskinen og så er man klar til at gå udenfor. Det kræver omhyggelig pleje og omsorg, så dit skæg ikke ligner noget der er blevet transplanteret fra en hjemløs. Hvis du har et skæg og ikke plejer det, så gør du noget forkert.

Derfor er skægpleje vigtigt

Der er mange grunde til, at skægpleje er meget vigtigt og der er flere forskellige typer af skægpleje. Den første handler om den generelle hygiejne og skæggets helbred. Hvis skægget bliver langt nok, så er det meget lig at pleje sit hår. Man skal huske at vaske det jævnligt – med sæbe – og sørge for, at der ikke er skidt i det og at man kan redde det ud. Man kan købe forskellige sæber og balsammer der er specifikt designet til skægpleje, men almindelige sæbe fungerer også fint langt hen ad vejen. Hygiejnen er det første aspekt i skægpleje og det er vigtigt, at der er styr på det. Det andet aspekt er udseendet. Det er nemlig fuldstændig ligegyldigt hvor rent og velduftende dit skæg er, hvis det ligner, at nogen har klisteret kønsbehåring på dit ansigt. Hvis ikke du kan gro et ordenligt fuldskæg, så lad være med at gro et fuldskæg. Sorry. Hvis du kan gro et fuldskæg, så er du dog heller ikke helt home safe. Du skal nemlig – lige som med håret på hovedet – sørge for at klippe og trimme det, så det beholder sin facon. Skarpe linjer på halsen og kinderne gør underværker for dit udseende og et godt, tæt skæg ser altså bare bedre ud end en stor, vild fuglerede.

Forskellige produkter til skægpleje

For at give dit skæg den bedste pleje, så findes der mange forskellige produkter du kan købe, så der bliver sørget for det hele. Det kan være en god sæbe, en speciel olie eller bare en god kam. Søg selv lidt rundt på nettet.

No products were found matching your selection.