Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Rejsesæt

Rejsesæt er blevet et mere og mere udbredt udtryk, og da man tidligere tænkte på rejsesæt var det ofte i forbindelse med personlig pleje. Udviklingen har dog medført at der er kommet mange flere forskellige typer af rejsesæt. Før var det personligpleje som f.eks. små flasker shampoo eller skæbe, eller en lille negleklipper. Du kan som oftest købe dette samlet, og nogle steder endda i en lille fin og praktisk taske eller beholder. Så bliver dit rejsesæt endnu praktisk at have med rundt, og lever derfor fuldt op til forventningen til navnet.

Et rejsesæt kan dog også forstås som et sæt decideret til rejsen. Dette kunne f.eks. være et sæt bestående af ørepropper, nakkestøtte og mørkebriller. Dette er en ekstremt smart og praktisk pakke til f.eks. længere rejser i fly eller tog eller bus. Du kan her lukke lyden fra andre ude, lyset samt hvile din nakke og sidde nogenlunde komfortabelt pga. dit rejsesæt.

Rejsesæt er billige og praktiske

Det fede ved rejsesæt er at de er ekstremt praktiske og oftest også ekstremt billige. Du kan bl.a. få de førnævnte rejsesæt til en pris mellem 30-50 kr og derover, alt efter indholdet af pakken. Den danske butik ’Tiger’ har blandt andet oftest et udvalg i forskellige praktiske rejsesæt.

Det kan også være rejsesæt med forskellige typer. Hvis du f.eks. skal til et varmt og solrigt land, så kan du købe et rejsesæt bestående af solcreme, aftersun, sunlotion etc. Du har nemt og enkelt det hele ved hånden, og kan nemt tages med til stranden eller poolen.

Du kan i nogle butikker også få lov til at sammensætte dit eget rejsesæt imellem en række produkter. Så kan du helt selv vælge hvad du vil have, og det bliver derfor så praktisk for dig som overhovedet muligt.

Rejsesæt til de små ture

Selvom at rejsesæt er praktiske og meget benyttede til de længere ture og ferier til udlandet, så findes der også udgaver som kan bruges til de små daglige ture. Det kan være et rejsesæt i form af bestik som er en smart og praktisk pakning. Denne type rejsesæt kan være praktisk til f.eks. Børn i skolen eller lejreskoler.

Adding to cart
Adding to cart
Adding to cart
Sale

Pierre Beauvais Tandrensesæt

Made4men
138,00 DKK 168,00 DKK
Adding to cart