Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Du har brug for en næsehårstrimmer

Når det kommer til mænd og personlig pleje, så er det utrolig vigtigt at man er på toppen. Der skal altså være styr på tingene. Og det er ikke kun det grundlæggende som at gå i bad og at børste tænderne ekstra godt. Hvis du har nogen forhåbning om en form for romantisk eller intim kontakt, så skal der være styr på det hele. Håret skal være rent og plejet. Huden skal være blød og glat. Der skal være styr på det. Det samme gælder med næsehår. Der er ikke noget så frastødende som at se sådan nogle lange, sorte hår stikke ud af næsen på den person man taler med. Det fungerer ikke og skal ordnes omgående.

En næsehårstrimmer er det helt enestående bedste redskab

Der er flere forskellige måder man kan ordne næsehår på. Du kan måske forsøge dig med en snollet saks eller gennemgå den forfærdelige og smertefulde oplevelse og kaste dig ud i det med en pincet. Begge dele fungerer da til nøds, men hvis du vil have resultater uden at komme til skade, så skal du have fat i en næsehårstrimmer. Det er nemlig et magisk stykke værktøj, som er udstyret med en form for skæremekanisme, der kan stikkes op i næsen og så kører bussen. Alle dine næsehår bliver trimmet og det kommer til at se meget bedre ud. Den eneste ulempe er, at det kilder helt ad helvede til. Hvis du er en moderne mand som bare på et eller andet tidspunkt i løbet af ugen har tænkt dig at vise dig offentligt, så kan du ikke klare dig uden en næsehårstrimmer. Det er så ufatteligt grimt, når der stikker hår ud af næsen. Det minder folk om deres gamle og sure tysklærer, som stinker alt for meget af kaffe og læner sig lidt for tæt på. Det mentale billede har du ikke lyst til at blive forbundet med. Trim dine næsehår.

Kunsten at vælge en næsehårstrimmer

Nu er det jo ikke bare sådan, at man kan gå ned i en butik og sige ”1 stk. næsehårstrimmer, tak” uden at det bliver fulgt op med en gennemgang af de forskellige modeller der er. Der er nemlig flere forskellige varianter af en næsehårstrimmer, men de kan alle i bund og grund det samme. Hvis du er i tvivl, så spørg dine venner eller læs nogle anmeldelser på nettet.

Sale
Adding to cart