Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

Mundhygiejne

Mundhygiejne skal du aldrig sjuske med. Det er nemlig utroligt vigtigt, at dine tænder altid er rene og friske. Med en god mundhygiejne undgår du ubehagelige besøg hos tandlægen. Derudover vil du opleve bedre ånde og hvidere tænder, hvis du sørger for altid at have god mundhygiejne. Alle kan nok nikke genkendende til at springe over tandplejerutinen en enkelt aften eller morgen. Det kan for eksempel være, at du har haft en lang dag og vil sove så hurtigt som muligt, eller simpelthen fordi du har for travlt. Uanset hvad kan det være en tiltalende løsning at sjuske lidt med tandplejen, men det vil altid være en rigtig dårlig idé. Dine tænder er utrolig vigtige for en velfungerende fysik og du skal derfor ikke gøre noget, som kan resultere i dårlige tænder. Selvom det kan være besværligt, skal du sørge for at rense munden og tænderne grundigt to gange i døgnet.

Find de rigtige produkter til god mundhygiejne

Det giver sig selv, at du skal bruge en god tandbørste og en god tandpasta for at få en god mundhygiejne. Vi har alle forskellige tandaftryk, og derfor er vores foretrukne tandbørste ikke den samme. Det er derfor en god idé at spørge din tandlæge om hvilken tandbørste, der passer bedst til netop dine tænder. Det kan for eksempel være meget individuelt, hvorvidt man har brug for en blød eller hård tandbørste. Det samme gælder for tandpasta. Der laves mange forskellige typer tandpasta, og der er derfor helt sikkert én type, som passer til dine tænder. Du skal bare finde ud af hvilken én slags, som du med størst fordel kan bruge. Det vil din tandlæge nemt kunne svare dig på.

Ritualet for en god mundhygiejne

Der er et særligt ritual, som du gerne skal dagligt igennem for at få den bedste mundhygiejne. Først skal du børste dine tænder grundigt med en tandbørste og tandpasta, som passer optimalt til dine tænder. Derefter skal du altid sørge for at bruge tandtråd, da der vil være flere steder din tandbørste ikke kan nå. Der er mange typer tandtråd, så vælg den, som du synes er nemmest at bruge. Sidst, men ikke mindst, er det en rigtig god idé at bruge mundskyl. Gør du alle disse ting vil du gå hverdagen imod med perfekte tænder og frisk ånde. Husk også at besøge tandlægen jævnligt.