Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

En barberkniv er ikke bare en barberkniv

At barbere sig er noget de fleste mænd oplever hver dag og mindst et par gange om ugen. Det er selvfølgelig medmindre de har valgt at anlægge et stort skæg, som ser helt fantastisk sexet ud. Generelt set, så er der dog rigtig mange der barberer sig hver dag. Nogle folk elsker det, fordi det er noget man kan tage sig tid til og nyde processen. Andre folk hader det, fordi de enten ikke kan finde ud af det, hvilket giver dårlige resultater eller fordi de skynder sig for meget, så de ender med at skære en masse huller i deres ellers fine hud. At barbere sig er en kunst og der er ikke kun en måde at gøre det på, så hvis du er ved at køre død, så prøv noget nyt.

Prøv noget nyt med en old-school barberkniv

Noget af det som er blevet rigtigt moderne de seneste par år og virkelig er blevet taget til sig af forskellige skønhedsbloggere er faktisk et koncept, som er mere end 100 år gammelt. Det er nemlig helt almindelige barberblade. Men helt almindelige er de altså ikke. For det er de såkaldte safety razors. Det er altså ikke en lille fiks barberkniv, der bliver lavet en masse reklamer over på TV. Det er en voldsom skarp kniv, monteret på et lækkert, old-school skæfte. Det kræver dog en helt ny måde at barbere sig på. Det er nemlig ikke bare at sætte strøm til maskinen eller smøre sig selv ind i barberskum. Nu er der nemlig alle mulige forskellige sæber, aftershaves, børster osv. Det er en kæmpe niche, som man lige pludselig træder ind i. Selve kniven er helt ekstremt skarp og det skal den også være, for at du får de bedste resultater. Bare rolig, du kommer ikke til skade. Hvor mange tror, at det bare handler om at trykke hårdt nok, så det hele kommer med, så er virkeligheden helt anderledes. En skarp barberkniv og et let greb på skæftet virker en million gange bedre.

En barberkniv skal ikke være dyr

Ofte er en konventionel barberkniv ret dyr. Den duer ikke længere efter et par måneder og der skal hele tiden nye knive i. Det skal der også i en safety razor barberkniv, men slet ikke på samme niveau og de koster meget mindre. Det er altså billigere at være lidt gammeldaws, men giver samtidig meget bedre resultater.